Guestbook

Here are some post from our renters.

Oba. 15 juni 2013.
Kære Jane og Jimmy
Vi vil meget gerne sige tusind tak for vi kan være i jeres lejlighed. Det er en super lejlighed med pool. Vi har oplevet meget her i Alanya Delfinpark, gokart, vandscooter, parasailing, flotte strande, diskoteker m.m. Tusind tusinde tak det var en stor oplevelse for os. Vi håber ikke det var den sidste gang. Vi vil meget gerne komme igen en dag. Mvh fra Grønland.

Oba 12 august 2012
Kære Jimmy og Jane
Vi vil gerne sige tak for lån af jeres lækre lejlighed. Det har været 2 skønne uger, med glade dage ved poolen, fest med farver inde i byen, og afslapning i lejligheden. Vi har haft stor glæde af jeres køkken, hvor vi har lavet nogle lækre retter. Vi har også nydt noget rigtigt god mad på de fine restauranter her i Oba og Alanya. Den første dag var i tyrkisk bad ved White Gold Hotel And spa. Fantastisk oplevelse, så lækkert. Endnu engang tak for en dejlig ferie! Med venlighilsen tøserne for Sønderjylland.

Oba 16. juni 2012
Hej Jimmy og Jane
Tak for en dejlig ferie her i jeres skønne lejlighed. Vu har ikke ”haft tid” til at være ret meget inde i jeres lejlighed, for solen har skinnet hele dagen, og poolen har været perfektJ – især for vores små vandhunde. Drikkevarer kan klart anbefales, at købe ved Mustafar ved poolen. Drypstenhulerne er et besøg værd, hvis temperaturen en dag bliver for høj. Mange sol hilsner Mikkel, Sebastian, Janni og Lasse

Oba 3. juni 2011
Kære Familien Heilmann
Mange tak for en dejlig uge i jeres lækre lejlighed.
Vi startede med dårligt vejr, men det ændrede sig heldigvis hurtigt, hvilket resulterede sig i vi alle blev godt røde trods rigeligt med solcreme. Drengene har flittigt brugt boldbanen og poolen. Midt på ugen kørte vi til badelandet ”Octopia”, som har utrolig flotte omgivelser. Går man en tur op på hotellet Octopia kan man se ud over Oba og Alanya. En tur på Thomas Place, hvor der snakke dansk, har vi naturligvis også været, og det er hyggeligt som sædvanligt. Mange solskins hilsner fra Matias, Frederik, Karsten og Jette. Ps bordtennisbordet har vi også indviet.

Oba 18 maj 2010
Kære Jane og co
Tak for lån af lejligheden. Hvor er her bare skønt! Vi har virkelig fået slappet af. Hvor er tyrkerne nogle dejlige mennesker, der hjælper hvor de kan. Ligeledes er de folk der bor i komplekset, særdeles søde og rare. Mange tusinde tak for lån af lejligheden. Mange hilsner Jan og Lone.

Oba 5. Juni 2008
Hej Jimmy, Jane, Anna og Frederik
SÅ er ferien snart slut, vi har haft 14 kanon dage i jeres skønne lejlighed. Det var vores ferie nr. 2 her i Oba. Vi har da også planer om at komme igen. Stedet er perfekt til børn og familieferie. Mange dejlige restauranter den bedste er klart ”sultan” super god madJ Vi har fået shoppet det er der jo rigeligt mulighed for her. Alt i alt en skøn ferie som vi har tænke tilbage på. Vi håber at kunnen låne lejligheden igen. Mange hilsner fra familien Jensen.

Oba 20. Oktober 2007
Tak for en super dejlig efterårsferie ger i de fantastiske omgivelser på Club Uygun Sidar, hvor der er masser af aktiviteter for både voksne og børn. Det er helt sikkert ikke den sidste gang vi besøger stedet. Mange sol hilsner Viktor, Oliver, Jacob og Marianne.

Oba 26. August 2007
Kære Jane og Jimmy
Tusind tak for lån af jeres lejlighed, vi har haft 14 dejlige dage er i Club Uygun Sidar. Det er 8. gang vi er Alanya. Vi har været ude og spise på forskellige steder ”Sultan sofrasi” som vi anbefaler på det varmeste og mange andre. Fredag aften blev vi inviteret på middag ved poolen af viceværten Mustafa, det var en dejlig aften, hvor han lærte os at spille kort. Mange sommer hilsner fra Else og Henning. Ps vi vil gerne låne lejligheden igenJ

Oba 11. August 2007
Kære Anna, Frederik, Jane og Jimmy
Tusind tak for 8 skønne dage i jeres dejlige lejlighed. Det er en superlejlighed, som er rigtig god indrettet. Pool – området er helt fantastisk. Vi har kun været ved stranden 1 dag, da Niklas meget hellere vil være ved poolen. Han var der fra morgen til aften. Vi har været oppe på borgen, hvilket er en anbefales værdig tur. En dag, lejede vi en bil og kørte op i bjergene og spiste med flot udsigt. Vi spiste ude hver aften og prøvede flere forskellige restauranter og kan bl.a anbefale restaurant ”Kordon” ved havnen. Det er god mad og de viser tegnefilm for børnene. Vi har virkelig nydt det og håber vi kan vende tilbage en anden gang. Mange sommerknus fra familien Wegener.

Oba 13. Juli 2007
Club Uygun Sidar Alanya
Vi har haft en dejlig dag ved poolen, med en hyggelig atmosfære, børn har fået badet rigeligt. Desuden var der adgang til danske tv-kanaler samt internet op til flere skærme. Vi fik også take-away fra viking. Tak for en dejlig uge vi ser frem til at komme igen. MVH Jensens.